20 november 2009

Johnny Depp dronken 'afgevoerd'


AMSTERDAM - Johnny Depp keek wel erg wazig uit zijn ogen toen hij afgelopen nacht in New York een club verliet.

De sexy acteur, die net een enorm salaris (23 miljoen euro) heeft binnengehaald voor een vierde Pirates-film, moest op weg naar zijn auto worden ondersteund. Dit meldt The Sun.

Maar dronken of niet, Johnny nam zelfs in beschonken toestand nog de tijd voor het uitdelen van handtekeningen aan fans.Als je net een mooi loonbriefje hebt binnengerijfd, dan wil een mens dat wel al eens vieren met een glas. Of twee, drie... Als je net als Johnny Depp 23 miljoen op je rekening mag bijschrijven voor je nieuwe film (een vierde Pirates of the Caribbean), dan durft dat feestje wel eens uit de hand lopen.

De acteur werd afgelopen nacht dan ook in lichtjes geïntoxiceerde toestand afgevoerd uit een nachtclub in New York.Hij werd daarbij ondersteund door een van zijn bodyguards. Depp nam - gentleman als hij is - wel nog de tijd om enkele handtekeningen uit te delen, maar aan de standvastigheid van zijn hand te zien, zal dat niet meer dan een vlugge krabbel geweest zijn...18 november 2009

Johnny Depp opnieuw verkozen tot 'sexiest man alive'
Het Amerikaanse showbizzblad People heeft acteur Johnny Depp voor de tweede keer uitgeroepen tot 'sexiest man alive'.

De eerste keer dat Depp de eer te beurt viel, was in 2003. Alleen Brad Pitt en George Clooney werden eerder twee keer gekozen tot aantrekkelijkste nog levende man op de aardkloot.

Vandaag werd ook bekend dat de 46-jarige acteur goed op weg is om één van de best betaalde acteurs in Hollywood te worden. Voor het vierde deel van de 'Pirates of the Carribean'-sequel zou Depp een recordgage van 35 miljoen dollar opstrijken.

Om Depp weer aan boord te krijgen om voor de vierde keer in de huid te kruipen van de immens populaire piraat Jack Sparrow is producent Disney bereid om een recordbedrag op tafel te leggen.

Eerder haakten hoofdacteurs uit de vorige reeksen, Orlando Bloom en Kiera Knightley al af voor 'On Stranger Tides' en Disney wil er nu alles aan doen om de acteur uit onder meer 'Sweeney Todd' en 'Finding Neverland' aan boord te houden.18 november 2009

Depp opnieuw de meest sexy man
NEW YORK - Het Amerikaanse showbizzblad People heeft acteur Johnny Depp (46) voor de tweede keer uitgeroepen tot 'sexiest man alive'.

Dat maakte het blad dinsdag op zijn website bekend. De eerste keer dat Depp de eer te beurt viel, was in 2003.

Alleen Brad Pitt en George Clooney werden eerder twee keer gekozen tot aantrekkelijkste nog levende man op aarde. (ANP)'People' heeft Johnny Depp op z'n 46ste(!) uitgeroepen tot meest sexy man van het jaar. "Wat hem zo aantrekkelijk maakt? Het feit dat zijn gezin altijd op de eerste plaats komt", legt het Amerikaanse tijdschrift uit. Zes jaar geleden schoot de acteur bij dezelfde verkiezing ook al eens de hoofdvogel af.17 november 2009

Nieuwe Alice in Wonderland posters
Op 11 maart 2010 gaat in Nederland Alice in Wonderland van Tim Burton in première. Hieronder staan een aantal nieuwe posters en wij vragen jullie speciale aandacht voor "de kat".

In het sprookje is Alice (Mia Wasikowska) zeventien jaar oud. Als ze plotseling een aanzoek krijgt op een feestje, in aanwezigheid van honderden verwaande society-types, vlucht ze weg. Ze volgt het witte konijn (Michael Sheen), valt in zijn hol en komt na tien jaar afwezigheid weer terecht in Wonderland. Ze herinnert zich echter niets van haar laatste bezoek. The Mad Hatter (Johnny Depp) wacht haar echter al op.

17 november 2009

Johnny Depp vangt 23 miljoen voor nieuwe Pirates film
We hebben weer een grootgeldverdiener gevonden: Hollywoodster Johnny Depp. Hij krijgt namelijk minimaal 23 miljoen euro voor de laatste Pirates of the Caribbean film die nog gemaakt gaat worden. Hiermee wordt Depp de bestbetaalde acteur ooit wanneer hij terugkeert op het witte doek als Captain Jack Sparrow voor de vierde film in deze serie.

De 23 miljoen is het “start-bedrag” voor Depp, want als de film een gigantische box-office hit wordt, wat wel in de verwachting ligt, dan zal zijn salaris nog hoger oplopen. Johnny Depp verslaat met dit gigantische salaris acteurs als Tom Cruise, Tom Hanks en Mel Gibson die gemiddeld 20 miljoen vangen voor een film. Johnny kreeg 17 miljoen voor de derde Pirates film, Dead Man’s Chest. In totaal hebben de films hem zo’n slorige 55 miljoen opgeleverd.

Helaas zullen Keira Knightley en Orlando Bloom niet terugkeren in de nieuwe aflevering van de piratenfilm. Er gaan wel geruchten dat Penelope Cruz een hoofdrol krijgt in de film. In de film zal terug geblikt worden op Jack Sparrow’s jonge jaren.

Bron: The Sun15 november 2009

OFFICIELE POSTER VAN " THE IMAGINARIUM OF DOCTOR PARNASSUS


15 november 2009

Johnny Depp wil Nicolas Cage uit geldnood helpen


Johnny Depp heeft gezworen dat hij alles zal doen om Nicolas Cage van het bankroet te behoeden. Cage heeft Depp immers geholpen toen hij aan de weg timmerde in Hollywood en het ene plezier is het andere waard.

Cage moet de fiscus 6 miljoen dollar achterstallige belastingen, en Johhny heeft 'm gebeld: "Maak je maar geen zorgen, Nicolas, ik help je waar nodig".

"Johnny oordeelt dat hij zijn carrière aan Nicolas te danken heeft en als Nicolas ermee instemt, wil hij hem terugbetalen", aldus een gemeenschappelijke vriend in de krant Daily Express.

Cage ontmoette Depp twintig jaar geleden toen die laatste als muzikant aan de bak probeerde te komen. Cage zag meteen het sterpotentieel van Depp bracht hem in contact met zijn agent, wat voor Depps doorbraak in 'A Nightmare On Elm Street' leidde.

13 november 2009

Johnny Depp wil Nicolas Cage redden


Nicolas Cage heeft een miljoenenschuld aan zijn broek hangen, maar Johhny Depp heeft zich opgeworpen als zijn reddende engel.

Johnny vindt dat hij Nicolas één en ander verschuldigd is. Twintig jaar geleden was Johnny nog een werkeloze muzikant, maar Nicolas zag talent in hem en bracht hem in contact met zijn agent. Vlak daarna kreeg hij een rol in A Nightmare On Elm Street en nam zijn carríere een vlucht.

Nu Nicolas het zo zwaar heeft is het moment aangebroken om iets terug te doen. Een bron vertelt: "Johnny heeft hem gezegd dat hij zich niet druk moet maken en dat hij hem gaat helpen."

12 november 2009

Nieuwe 2de poster Alice in Wonderland


2de nieuwe filmposter Alice in Wonderland

11 november 2009

Nieuwe poster Alice in Wonderland


Walt Disney Pictures heeft de eerste van drie nieuwe filmposters voor Alice in Wonderland uitgebracht.

De filmposters worden onder meer via facebook verspreid onder leden van de Mad Hatter. Fans van de Mad Hatter krijgen als eerste de posters en exclusieve foto’s te zien.

Regisseur Tim Burton geeft zijn eigen visie op het bekende verhaal over het meisje Alice dat in een wonderlijke wereld terecht komt. Mia Wasikowska speelt de rol van Alice, daarnaast is Johnny Depp te zien als The Mad Hatter. Het is de zevende keer dat Depp en Burton samenwerken.

8 november 2009

Jonathan Pryce stopt met 'Pirates'-films


'Pirates Of The Caribbean'-acteur Jonathan Pryce stopt met de populaire filmreeks. De Britse acteur speelde in de piratentrilogie governor Weatherby Swann, de aristocratische vader van Keira Knightleys personage.

Pryce geeft te kennen liever in kleine films te acteren dan in grote Hollywoodproducties. "Het is bijna onmogelijk om eenmalige, low-budget films te financieren. Terwijl ze de grote blockbusters maar blijven herhalen", verklaarde Pryce tegen de Britse krant Daily Telegraph. "Ze hebben het nu zelfs over een vierde, vijfde en zesde deel van 'Pirates Of The Caribbean'.""Het publiek heeft ontdekt hoe goed de 'Pirates'-films zijn. Nu moeten kijkers de kans krijgen om andere, betere dingen te ontdekken", lichtte de acteur toe.

Ondanks de gepeperde kritiek van de acteur vaart piratenkapitein Jack Sparrow, gespeeld door Johnny Depp gewoon verder. Het vierde deel 'The Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides' verschijnt in 2011 op het witte doek.6 november 2009

Johnny Depp met Angelina Jolie in The Tourist


De kans is heel groot dat Johnny Depp samen met Angelina Jolie zal schitteren in de film The Tourist.

Momenteel is de Pirates of the Caribbean-ster in onderhandeling met de producenten van de film voor een rol, aldus de Hollywood Reporter. De opnames moeten medio februari starten. Depp zal, als alles goed gaat, een Amerikaanse toerist spelen die verstrikt raakt in een web van samenzweringen en leugens van een Interpol agent, gespeeld door Jolie. Zij zelf zit achter een crimineel aan met wie ze in het verleden een liefdesrelatie had.Depp vervangt acteur Sam Wortington, bekend van onder andere Terminator Salvation. Wortington trok zich recentelijk terug uit de film wegens creatieve verschillen. Ook regisseur Florian Henckel von Donnersmarck, Academy Award winnaar voor de film The Lives of Others, trok zich terug. Regisseur Alfonso Cuaron bekend van de film Children of Men is in onderhandeling om zijn plaats over te nemen.

In het begin van de productie van de film zou de vrij onbekende Bharat Nalluri regisseren. Tom Cruise was zelfs gestrikt voor de hoofdrol. Ook Charlize Theron was een poosje verbonden aan het project. Zij is door Jolie vervangen.6 november 2009

Soap rond The Tourist duurt voort


Het duurt nog zeker twee jaar voordat de film uitkomt maar de thriller The Tourist heeft al enkele imposante wisselingen gehad in de cast. Oorspronkelijk waren de hoofdrollen voor Tom Cruise en Charlize Theron, maar inmiddels circuleren de namen van Angelina Jolie en Johnny Depp rond het project. Tom Cruise stapte als eerste uit The Tourist en werd vervangen door Sam Worthington (Avatar, Terminator Salvation). Al snel daarna gingen ook Theron en regisseur Bharat Nalluri ervandoor. Hiervoor kwamen regisseur Florian Henckel von Donnersmarck (Das Leben der Anderen) en Angelina Jolie terugInmiddels is er een nieuw hoofdstuk toe te voegen aan de soap rond The Tourist. Nu is het regisseur Donnersmarck en Worthington die het project hebben verlaten omdat er creatieve meningsverschillen zouden zijn. Hardnekkige geruchten over vervangers geven aan dat niemand minder dan Johnny Depp de rol van Worthington zal overnemen. De nieuwe regisseur zou Alfonso Cuarón moeten worden (Children of Men, Harry Potter and the Prisoner of Azkaban). The Tourist zal gaan over een toerist die door Interpol gemanipuleerd wordt om zijn ex op te sporen. Deze ex heeft mogelijk een carrière in de internationale misdaadwereld. Een release voor The Tourist is gepland voor 2011. .5 november 2009

Depp en Jolie?


Johnny Depp is momenteel in onderhandeling voor een rol in de film ‘The Tourist’. In de film zal hij dan naast Angelina Jolie komen te spelen. De film wordt gefinancierd en gedistribueerd door Graham King’s GK Films.

Depp zal een Amerikaanse toerist spelen die wordt meegezogen in een web van intriges door een Interpol agente (Jolie). Haar doel is om een crimineel te achterhalen met wie ze in het verleden een relatie heeft gehad.De film is onderhevig geweest aan de nodige wijzigingen. Zo zijn Sam Worthington en regisseur Florian Henckel von Donnersmarck uit het project gestapt wegens verschillen van mening.

De hoofdrollen waren eerder zelfs al weggelegd voor Tom Cruise en Charlize Theron. Omdat Cruise zich op een ander project ging richten werd Worthington naar voren geschoven. Von Donnersmarck kwam vervolgens zelf met Angelina op de proppen.

Nu zijn de pijlen dus gericht op Johnny Depp, die benaderd is door King. De productie van de film staat nog steeds gepland voor een start in februari.6 november 2009

Johnny Depp in talks for 'Tourist'


Johnny Depp is in talks to star with Angelina Jolie in "The Tourist," a film that is undergoing another major shift of elements as it heads toward a February production start.

Graham King's GK Films is financing and distributing through his multipicture output deal with Sony Pictures Entertainment.

Depp is negotiating to play an American tourist drawn into a web of intrigue by a female Interpol agent (Jolie) who is attempting to locate a criminal who was once her lover.

The move comes after "Avatar" star Sam Worthington exited along with director Florian Henckel von Donnersmarck, both over creative differences.

Directors including Alfonso Cuaron are already circling.King will produce with Tim Headington, Gary Barber, Roger Birnbaum and Jonathan Glickman. Julian Fellowes penned the originally script; Christopher McQuarrie and Jeffrey Nachmanoff did rewrites.

The prospect of a Depp-Jolie teaming is tantalizing in what's just the latest turn for a project that has seen some of Hollywood's top talents come and go.

Spyglass initially set up the remake of the 2005 French thriller "Anthony Zimmer" with Bharat Nalluri directing and Tom Cruise and Charlize Theron circling. Worthington came into focus with Theron after Cruise took "Knight and Day" at Fox. Von Donnersmarck then came into the picture with Jolie.

Depp was brought into the mix by King, with whom he has a close relationship, most recently collaborating on "The Rum Diary" and the Gore Verbinski-directed animated pic "Rango."

The emergence of Depp is surprising, since he was expected to make his next film at Disney: a fourth installment of "Pirates of the Caribbean" or "The Lone Ranger."